Võitjat kannustab võidule visadus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imavere kooli õpetajad Siiri Tamm (vasakult), Kersti Verrev, Jana Roosimägi ja Ingrid Asser võivad koos viiel olümpiaadil võidutsenud Kadri Jürissaare üle ühtmoodi uhkust tunda. Oma panuse tema võitudesse on nad andnud kõik.
Imavere kooli õpetajad Siiri Tamm (vasakult), Kersti Verrev, Jana Roosimägi ja Ingrid Asser võivad koos viiel olümpiaadil võidutsenud Kadri Jürissaare üle ühtmoodi uhkust tunda. Oma panuse tema võitudesse on nad andnud kõik. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

«No mine-mine, praegu on sinu aeg särada!» julgustas Imavere kooli inglise keele õpetaja Siiri Tamm oma õpilast Kadri Jürissaart lehefotograafile esikaanepildi tarvis poseerima. «Kahju ainult, et see säramise aeg mööda saab,» lisas Tamm veidi nukralt. Ta pidas silmas seda, et varsti lõpetab Kadri põhikooli.

Juba eelmise aasta maakonna olümpiaadide tulemuste põhjal põhikoolide õpilastest säravaima tulemuse teinud Kadri Jürissaar jätkas oma võidukäiku.

Möödunud aastal võitis ta esikoha neljal, tänavu juba viiel aineolümpiaadil. Esikoha napsas Kadri neiu emakeeles, inglise keeles, bioloogias, geograafias ja inimeseõpetuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles