Olümpiaadivõidud viivad vastuvõtule

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide ühisgümnaasiumi õppuril Madis Jannol on ette näidata neli aineolümpiaadi võitu.
Paide ühisgümnaasiumi õppuril Madis Jannol on ette näidata neli aineolümpiaadi võitu. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna keskpäeval on Paide kultuurikeskuses pidulik vastuvõtt, kuhu Järva maavanem ja Järvamaa omavalitsuste liidu juhatuse esimees on kutsunud maakonna koolide need õpilased ja juhendajad, kes on edukalt osalenud aineolümpiaadidel ja olnud tublid ka huvitegevuses.

Maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Inge Mihkelsaare hinnangul on kiitust väärt kõik õpilased, kes on kooli mõnel aineolümpiaadil esindanud, ent vastuvõtule paluti need, kelle punktitulemused ületasid viiekümne protsendi piiri. «Teised tublid õpilased saavad tänukirja oma kooli poolt,» lisas Mihkelsaar.

Kuigi olümpiaadivõite on õppeaasta jooksul erinevates õppeainetes kogunenud küllaltki palju, täheldas Mihkelsaar, et veel on, mille nimel pingutada. «Kõige nõrgemaks jäid tulemused füüsikaolümpiaadil, seda kõikides vanuseklassides  kaheksandast kuni kaheteistkümnenda klassini,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles