Lapse sünd innustas edasi õppima

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairi Kärner usub, et teiste aitamine sobib talle. Eesti töötukassa Järvamaa osakonna karjääriinfo spetsialistina innustab ta inimesi oma teadmisi täiendama.
Kairi Kärner usub, et teiste aitamine sobib talle. Eesti töötukassa Järvamaa osakonna karjääriinfo spetsialistina innustab ta inimesi oma teadmisi täiendama. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Aasta õppija türilane Kairi Kärner (30) usub, et lõpuks ometi töötab ta õiges kohas ja õiges ametis. Ta on Eesti töötukassa Järvamaa osakonna karjääriinfo spetsialist. Oma töös innustab ta teisigi õpinguid jätkama.

Sel aastal karjääriinfo spetsialisti kutse omandanud Kairi Kärner võrdleb õppimiskirge pisikuga, millest juba kord nakatunul on vabaneda raske. Tema nakatus siis, kui perre oli sündinud laps. «Hakkasin mõtlema, kuidas lapse kõrvalt tööle naastes paremat töökohta saada,» sõnab ta.

Kärner sai aru, et Järvamaa kutsehariduskeskuses omandatud eriala on küll igapäevaelus väga kasulik, kuid töötamas ta end koka või õmblejana ei näinud. Hoopis teiste aitamine sobib talle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles