Sädeinimese optimism paistis silma

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sargvere maakultuuri edendamise seltsi eestvedaja Leila Joosepsoni rõõmustab aasta sädeinimese tunnustus, sest ta on paaril viimasel aastal  nii Sargveres, Karedal kui ka Järva-Jaani külaellu pannud oma aega ja hinge sedavõrd, et on ka enda meelest äramärkamist väärt.
Sargvere maakultuuri edendamise seltsi eestvedaja Leila Joosepsoni rõõmustab aasta sädeinimese tunnustus, sest ta on paaril viimasel aastal nii Sargveres, Karedal kui ka Järva-Jaani külaellu pannud oma aega ja hinge sedavõrd, et on ka enda meelest äramärkamist väärt. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kodukant Järvamaa tänavu sädeinimese tiitli saanud Leila Joosepson usub, et hingega toimetamised Sargveres ja Kareda vallas on väärt tunnustust, aasta küla Kaalepi endine külavanem Maiu Mäe võtab võitu kui kiidusõnu rahvale.

Sargvere maakultuuri edendamise seltsi eestvedaja Leila Joosepson võttis õnnitlused vastu kindla teadmisega, et ta ongi just paar viimast aastat andnud rohkesti energiat külaelu edendusse, ja mitte ainult Sargveres, vaid ka elukohas Kareda vallas.

Mõne aasta eest perega Tartust külla elama asudes oli Joosepsonile paras katsumus inimesi kodudest välja saada. «Ma arvan, et mu loomupäraselt positiivse eluhoiakuga kaasneva energia panek külaellu pole olnud asjatu. Usun, et suutsin mõnevõrra elavdada elu nii Sargvere mõisas kui ka algatada ettevõtmisi koduvallas Karedal ning kodukoguduses Järva-Jaanis,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles