Paides asuv Treegeri kohvik tähistas sel nädalal oma 30. tegutsemisaastat ning laupäeval kell 14-16 kostitab oma sõpru selle puhul kohvi ja tordiga. Läbi aastate on kahtlemata üheks Treegeri peamiseks müügiartikliks olnud kringlid. Juubeli puhul tuletame meelde, kuidas need võised ja patuselt magusad küpsetised kohvikus valmivad.
Tellijale
VANA KULD ⟩ Võimatult võine ja patuselt hea
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaalujälgijad, kes kaotatud kilosid võipakkides mõõdavad, ei tohiks mitte kunagi näha, kuidas valmib Paide kultuurikeskuses tegutseva OÜ Treegeri köögis kringel.