Neli tegusat pärandikaitsjat saavad rahatuge

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaa pärandi sihtkapital annab välja neli stipendiumi inimestele, kes on teinud olulist tööd maakonna ajaloo- ja kultuuripärandi hoidmisel. Tänavused stipendiaadid on Marko Mänd, Tiiu Saarist, Ründo Mülts ja MTÜ Ambifun, mille eestvedaja on Kaido Kirikmäe.

Järvamaa kogukonnafondi juhatuse esimees Valev Väljaots täpsustas, et suurematest annetajatest moodustatud ekspertrühm määras 150 eurot stipendiumi Tiiu Saaristile ja Marko Männile ning 200 eurot Ründo Mültsile ja MTÜ-le Ambifun. «Raha on mõeldud loome- ja teadustööks,» märkis ta. Stipendiumid antakse üle 7. aprillil Järva maavalitsuses.

Väljaots lisas, et Järvamaa pärandi sihtkapitalile esitatigi tänavu vaid neli taotlust ning ekspertrühmal tuli fondi annetatud raha lihtsalt taotlejate vahel ära jagada. Kõigil taotlejatel on kavas omanäolised üritused, mille korraldamise toetuseks nad raha küsisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles