Paide ja Tartu vaheline bussiliiklus kahanes pea olematuks (3)

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelika Tšernauskas ja tema neljakuune tütar Daisy-Alissa sõltuvad ühissõidukist, bussiühendusega Paidest Tartusse  tema hinnangul rahul olla ei saa.
Angelika Tšernauskas ja tema neljakuune tütar Daisy-Alissa sõltuvad ühissõidukist, bussiühendusega Paidest Tartusse tema hinnangul rahul olla ei saa. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Selleks et Paidest tööpäeva alguseks Tartusse jõuda, tuleb bussiga sõites teele asuda juba eelmisel päeval. Või loota, et ümberistumisel busside ajad klapivad.

Nimelt on otseühendus Paide ja Tartu vahel kahanenud pea olematuks – sõidab vaid kaks bussi päevas. Tartu suunas rongi peale saamiseks tuleb sõita mõnda naabermaakonda: Aegviitu, Tapale, Rakkesse või Jõgevale.

Sagedase sõitjana teab paidelane Tiiu, et veel eelmisel nädalal oli käigus kolm bussi ja mitte ühegi puhul ei saanud rääkida sõitjate vähesusest. On ju Tartu ülikoolilinn ja seal on ka arstiabi, mida kasutavad igas vanuses inimesed.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles