Tarmo Neemelo tuleb sünnilinna karjääri lõpetama

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sander Ilvest

Sellest nädalast treenib Eesti jalgpalli Premiumi liiga üks suurimaid väravakütte Tarmo Neemelo end Paide linnameeskonna ridades. Ta tahab anda oma osa meeskonna tõusmisse meistriliiga paremate sekka.

Tarmo Neemelo (35) on professionaalse jalgpallurina leiba teeninud pool oma elust, kuid sünnilinna Paide eest pole ta meistriliigas kunagi mänginud. «Olen juba varem mõelnud, et peaksin enne oma karjääri lõppu veel Paidet esindama. Praegu mul jõudu jagub ja ega seda enam kaua edasi lükata saa,» ütles ta.

Neemelo selgitusel on Paide linnameeskonna esindajad teda varemgi meeskonda kutsunud ning juba ammu tal nii-öelda silma peal hoidnud. «Seni polnud mul tahmist Nõmme Kaljust ära tulla. Lõpetades seal juba seitsmendat hooaega, tuli tunne, et tahaksin veel midagi uut proovida,» lausus ta. Nii sündiski lõpuks otsus meeskonda vahetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles