Järvamaa noormees näitas Tallinnas trikisõiduoskusi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel Tallinnas peetud ekstreemspordivõistlusel Simple Session tuli järvakas Rene Peržinski BMX tänavasõidus eestlaste arvestuseks teiseks. Kahjuks finaalikohta see ei tähendanud.

Paide gümnaasiumi XI klassi õpilane Rene Peržinski lihvis reedel Saku Suurhallis Simple Sessioni treeningpäeval oma oskusi. Laupäeva pärastlõunal algasid tal eelvõistlused. Peržinski tuli BMX tänavasõidus 43. kohale, kuid pühapäevasesse finaali pääses 12 parimat.

Maineka võistluse kvalifikatsioonis osales 18 eestlast, ükski neist lõppvõistlusele ei jõudnud.  «Võistlus mulle väga meeldis ja enda esitusega jäin rahule,» ütles Rene Peržinski. «Küll tundsin, et mulle tehti puntide andmisel veidi liiga, kuid ega Paides harjutades pole finaali pääseda niikuinii võimalik. Võistluspark on selline, millisest Paides saab vaid unistada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles