Üle poole Järvamaa kirjakastidest seisab tühjalt

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki Reopalu külas asub kirjakast kohe majade kõrval, satub Paide jaotuskeskuse vastutav postitöötleja Kaisa Soolo teada sinna heal juhul kiri või paar kuus, sest suurema osa saadetistest viivad küla elanikud Paide kirjakastidesse.
Ehkki Reopalu külas asub kirjakast kohe majade kõrval, satub Paide jaotuskeskuse vastutav postitöötleja Kaisa Soolo teada sinna heal juhul kiri või paar kuus, sest suurema osa saadetistest viivad küla elanikud Paide kirjakastidesse. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaal on 88 kirjakasti, millest üle poole on sellised, kuhu postitatakse kuu jooksul kõige rohkem viis kirja. Sellest tulenevalt on Omniva ette võtnud kirjakastide võrgu korrastuse, et selgitada, kus on kirjakaste tarvis ja kust võib need ära kaotada.

Omniva Järvamaa piirkonna juht Pirjo Falten ütles, et Järvamaal pole plaanis kirjakaste maha võtta, küll aga on ilmnenud vajadus paljud neist ümber paigutada. «88 kirjakastist umbes 18 on meie andmetel sellised, mida üldse ei kasutata,» täpsustas ta.

Peale nende on veel ligi 40 kirjakasti, kuhu jõuab kuus heal juhul kuni viis kirja. Seega tuleks paremat asukohta kaaluda maakonnas umbes 60 kirjakasti puhul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles