Noor muusik kohtus klaveriloomadega

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käru tüdruk Maria Palling teeb kaasa üle-eestilises kontsertetenduses, mille lugu klaveriloomadest aitab jutustada näitleja Margus Tabor.
Käru tüdruk Maria Palling teeb kaasa üle-eestilises kontsertetenduses, mille lugu klaveriloomadest aitab jutustada näitleja Margus Tabor. Foto: Erakogu

Pühapäeval käis Käru põhikooli õpilane Maria Palling Tallinnas salvestamas oma osatäimist üle-eestilises muusikalavastuses «Klaveriloomad. Elu muusikas».

Üle Eesti valiti välja kümme last, kes muusikalavastuses peaosa mängivad. Järva- ja Raplamaad esindab Maria Palling. Nagu teisedki lapsed, esitab ta kontserdi lõpulugu. Salvestus kestis kolm tundi ja klaverimängu kõrval tuli Marial ka näidelda.

Etenduse koordinaator Tuuli Potik täpsustas, et kuna kõik lapsed on nimiosalised, siis iga etendus räägibki sellest lapsest. «Türi kontsert on Mariast. Etenduse ajal ilmub ta mitu korda ekraani vahendusel ja kohtub klaveriloomadega,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles