Valla parim ettevõte varustab kogu riigi toiduainetööstust

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Türi valla parim ettevõte Weide Invest OÜ on vajalik kõigile, kes oma tooteid lõikavad, tükeldavad, pakendavad, aurutavad, keedavad, suitsutavad, sest kõik see puudutab nende tööd.

Türil Koidula tänaval asuva Weide Invest OÜ juhile Meelis Pajumanile tuli suure üllatusena, et nemad on valla parimad. «Üllatus just seetõttu, et oleme Türil ühe ja sama koha peal tegutsenud aastast 2007. Me pole kuidagi järsku siia tekkinud ja tegeleme siin toiduainetööstuste varustamisega, täpsemalt seadmete müügi, hoolduse ja remondiga. Meie emafirma on Pärnus asuv AS Veikand,» tutvustas ta.

Nende ettevõttesse Türil on Pajumani ütlust mööda asja kõigil, kes oma tooteid lõikavad, tükeldavad, pakendavad, aurutavad, keedavad, suitsutavad. «Suuremad kliendid on Valga lihakombinaat, Rakvere lihakombinaat, Saaremaa lihatööstus, Kehtna lihatööstus. Tegelikult teeme koostööd kõigi tuntud kaubamärkidega, mida poest on osta,» ütles Pajuman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles