Hommik Aravetel: õues -18, toas +13

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaugkütteettevõtja N.R Energy OÜ piirkonnajuht Uno Targama ütles, et lekkinud torul oli neli meesterahva sõrme jämedust auku.
Kaugkütteettevõtja N.R Energy OÜ piirkonnajuht Uno Targama ütles, et lekkinud torul oli neli meesterahva sõrme jämedust auku. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

«See on täielik bardakk!» teatab eakas aravetelane Galina Jermolajeva, kui saab teada, et Aravetel on soojatoru lõhkenud. Jälle. Tema majanaabrid nõustuvad. Nad elavad trassi lõpus, väidetavalt kõige külmemas majas.

Ilmateenistuse sünoptik Eva-Maria Sula lubab pühapäeval raadioeetris selgema taeva all öösel sisemaal õhutemperatuuri -20 kraadi lähedale. Aravete elanikke pakane ei rõõmusta: samal päeval Lasteaia tänaval lõhkenud soojaveetrass on toatemperatuuri veelgi alla viinud. Kaugkütteettevõtja N.R Energy OÜ piirkonnajuht Uno Targama teab probleemist, aga ootab pikisilmi hommikut. «Ilma kooskõlastusteta ei tohi ka avariitöid teha,» selgitab ta.

Kell 7.30 on Aravetel 18 külmapügalat. Aravete keskkooli juhtkond otsustab õpilased tagasi koju saata, sest sõltuvalt klassist oli ruumides sooja 12-13 kraadi. «Katlamaja rikke tõttu oli terve vaheaeg koolimajas jahe, ja täna hommikul siis selline üllatus,» sõnab direktor Andy Tilk. Tema mäletamist mööda pole külm varem koolipäeva ära jätnud, küll aga veeavarii.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles