Tööõnnetus tõi kohaliku kurgi müügile kolm nädalat varem

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva vallas Imavere lähedal Eistvere külas varajast kurki kasvatav Kuido Paimla rõõmustab, et tema kasvatatud värkse kurk on tänavu poodides müügil kolm nädalat varem.
Järva vallas Imavere lähedal Eistvere külas varajast kurki kasvatav Kuido Paimla rõõmustab, et tema kasvatatud värkse kurk on tänavu poodides müügil kolm nädalat varem. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Võiks ju arvata, et külmade ilmade tõttu jääb hilisemaks ka kurgikasvataja esimene värske saak, kuid võta näpust, on hoopis varasem ja seda tänu õnneliku lõpuga tööõnnetusele.

Järva vallas Imavere lähedal Eistvere külas 2009. aastast kasvuhoones varajast kurki kasvatav Kuido Paimla ütles, et tänavust aastat jääb talle meenutama tööõnnetus. Õnnetus, mis algul võttis üsna tõsiseks, hiljem aga pani hoopis rõõmustama veebruarikuu külmade ilmadegi üle.

«Külm ei teinud mind tänavu tõesti teps mitte õnnetuks, oli teine hoopis päris õnnelik, sest külmaga kaasnev päike oli väga kasulik minu tööõnnetuse tõttu paar nädalat varem istutatud kurgitaimedele,» rääkis Paimla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles