Valmis maakonna esimene tervisekeskus

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakonna esimene esmatasandi tervisekeskus avab ametlikult uksed  reedel Koerus.  Perearst Riina Lääne võttis patsiente vastu juba varem.
Maakonna esimene esmatasandi tervisekeskus avab ametlikult uksed reedel Koerus. Perearst Riina Lääne võttis patsiente vastu juba varem. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Reedel on Koerus tavapärasest pidulikum, sest kauaoodatud esmatasandi tervisekeskus, mis on esimene Järvamaal, avab ametlikult uksed.

Maja on sama, kus 27 aastat tagasi 15. märtsil perearstikeskus tegutsema hakkas. Kui vahepeal on arst vastu võtnud ka teisel korrusel, siis nüüd on keskus jälle esimesel korrusel.

Ruumi on kolmele perearstile koos pereõdedega, samuti ämmaemandale, füsioterapeudile, koduõenduse ja psühholoogilise nõustamise teenuse osutamiseks. Tugiteenusena jätkavad hambaarst ja apteek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles