Järvamaa lapsed hakkavad harjutama uutel pillidel

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koeru muusikakooli klaveriõpilane Maanuel Pihlak lihvib sõrmeosavust praegusel tiibklaveril. Peagi on õpilaste käsutuses ka teine tiibklaver ja siis jagub õpiaega neile juba rohkem.
Koeru muusikakooli klaveriõpilane Maanuel Pihlak lihvib sõrmeosavust praegusel tiibklaveril. Peagi on õpilaste käsutuses ka teine tiibklaver ja siis jagub õpiaega neile juba rohkem. Foto: Kerli Sirila

Sel nädalal selgusid Eesti Vabariik 100 algatuse «Igal lapsel oma pill» viimase taotlusvooru tulemused. Hea uudis on see, et Järvamaale tuleb 26 pilli kogumaksumuses 21 700 eurot.

Koeru muusikakooli direktor Kerli Sirila rõõmustas, et majja on jõudmas uus tiibklaver, mille tarvis sai kool kavandist 7000 eurot. «Teist sama palju panustab klaveriostu Järva vald, sest suuremate pillide puhul poleks kogu toetuse saamine fondist mõeldav,» täpsustas ta.

Klaver pole veel kohale jõudnud, kuid eelkokkulepped on muusikakoolil olemas ja kohe, kui raha laekub, minnakse seda poest ära tooma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles