Linnavalitsus otsib uude kooli toitlustajat

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide ühisgümnaasiumis söövad õpilased oma kooli kokkade valmistatud maitsvat toitu. See, kes teeb neile süüa siis, kui koolipere ajutistelt pindadelt uude koolimajja kolib, selgub suve hakul.
Paide ühisgümnaasiumis söövad õpilased oma kooli kokkade valmistatud maitsvat toitu. See, kes teeb neile süüa siis, kui koolipere ajutistelt pindadelt uude koolimajja kolib, selgub suve hakul. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Lähipäevil kuulutab Paide linnavalitsus välja riigihanke, et leida toitlustajat Paides tegutsemist alustavale Hillar Hanssoo põhikoolile. Kuni uue koolimaja valmimiseni saab toitlustaja oma valdusse Lai 33 hoones asuvad sööklaruumid.

Paide abilinnapea Anneli Tumanski ütles, et riigihange tuleb neljaks aastaks ja selle hinnanguline maht on 288 548 eurot. «Vaatasime ja uurisime, kuidas on toitlustajate hanked korraldatud teistes koolides, ja enamasti oli nende kestvus neli või viis aastat. Nii otsime siis ka meie toitlustajat neljaks aastaks,» selgitas ta.

Tumanski sõnas, et hankes võivad osaleda nii kohalikud toitlustusettevõtted kui ka toitlustajad väljastpoolt maakonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles