Sügisest jääb Paide kahe odava söögikohata

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa kutsehariduskeskuse Paide söökla juhataja Peep Evardi (vasakul) hinnangul avaneb Paide toitlustusturul nüüd mõnele eraettevõtjale suurepärane võimalus võita endale kindel klientuur ja sissetulek lõunasööke pakkudes.
Järvamaa kutsehariduskeskuse Paide söökla juhataja Peep Evardi (vasakul) hinnangul avaneb Paide toitlustusturul nüüd mõnele eraettevõtjale suurepärane võimalus võita endale kindel klientuur ja sissetulek lõunasööke pakkudes. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Seoses kooliuuenduskavaga läheb sügisest Paides kinni kaks enim külastatavat söögikohta, kus linlased on harjunud aastaid lõunatamas käima. See paneb tööinimesed keerulisse olukorda, sest linna ei jää enam ainsatki taskukohast sööklat.

Järvamaa kutsehariduskeskuse direktor Rein Oselin ütles, et septembrist alates on nad oma sööklaga uues olukorras, kus sööta-joota tuleb nii oma kooli, Nurme kooli kui ka Paide riigigümnaasiumi õpilasi. «Esialgu pühendume kindlasti üksnes õpilaste toitlustusele,» märkis ta.

Kui praegu käib Järvamaa kutsehariduskeskuse Paide sööklas päevas söömas 250–300 inimest (linnarahvas ja õpilased kokku – toim), siis sügisest tuleb sööjaid ainuüksi õpilastest 350.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles