Sularahaautomaat kärgatas tükkideks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne kui politseinikel lubati sularahaautomaadi jäänustele ligineda, kontrollis pommigrupp koos koeraga üle, ega seal plahvatamata lõhkeainet ole.
Enne kui politseinikel lubati sularahaautomaadi jäänustele ligineda, kontrollis pommigrupp koos koeraga üle, ega seal plahvatamata lõhkeainet ole. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Aravetel sularahaautomaadi gaasiga lõhanud kurjategijad on ka varem üritanud sama meetodiga ühe hetkega rikastuda, kuid seni polnud see neil õnnestunud. Automaadis olnud 100 000 eurost pätid palju kätte ei saanud.

Eile öösel paar minutit enne kella kahte kajas üle Aravete aleviku selline kärgatus, et suur osa elanikest ärkas hoolimata kõige magusamast uneajast üles.

Vaid paar minutit hiljem seisis Meie kaupluse ees kohaliku päästekomando auto. Kiirele reageerimisele vaatamata ei näinud päästjad poe juures ainsatki hingelist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles