Tuntud aasiapärane toidukett avab peagi Paides uksed

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nepaali, Hiina ja Tai toitude asjatundja Kamal Prasad Chalise (vasakul) ja teda söögikoha tegemisel abistav Margus Alekand kohandavad Paides Pärnu 67 asuvaid kohviku ruume ja sisustust aasiapärasele toidukohale Vaga Mama. Ettevõtlikud mehed lubavad paidelastele uusi maitseid pakkuma hakata hiljemalt kuu lõpus.
Nepaali, Hiina ja Tai toitude asjatundja Kamal Prasad Chalise (vasakul) ja teda söögikoha tegemisel abistav Margus Alekand kohandavad Paides Pärnu 67 asuvaid kohviku ruume ja sisustust aasiapärasele toidukohale Vaga Mama. Ettevõtlikud mehed lubavad paidelastele uusi maitseid pakkuma hakata hiljemalt kuu lõpus. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paidesse on kanda kinnitamas aasiapäraseid sööke pakkuv restoranikett Vaga Mama, et raputada järvalaste maitsemeeli veidi teravamate toiduelamustega.

Ettevõtte omanik nepaallane Kamal Prasad Chalise ütles, et otsustas Paidesse söögikoha teha seetõttu, et siin pole ühtki konkurenti. «Loodan, et Paide ja Järvamaa inimesed proovivad ja võtavad uued maitsed omaks,» sõnas ta.

Seni avatud söögikohtades läheb ettevõttel hästi. Kaks restorani, Himaalaja Jutud ja Vaga Mama, tegutsevad Tartus, Vaga Mama nime all on söögikoht ka Viljandis, Keilas ja Põltsamaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles