Sotsiaaltöökeskuse töö jaguneb ametnike ja vabasektori vahel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnavalitsuse sotsiaalosakonna juhataja Getter Nurk ja sotsiaaltöökeskuse juht Kaspar Tammist soovivad teenuste korralduse linnavalitsuse alla viia.
Paide linnavalitsuse sotsiaalosakonna juhataja Getter Nurk ja sotsiaaltöökeskuse juht Kaspar Tammist soovivad teenuste korralduse linnavalitsuse alla viia. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linnavalitsus soovib sotsiaaltöökeskuse töö ümber korraldada ning jagada ülesanded linnavalitsuse ja vabasektori vahel – nii, nagu see enne keskuse loomist oli. Eesmärk on süsteemi lihtsustada, parandada sotsiaalhoolekande kvaliteeti ja kättesaadavust. Otsuse ümberkorralduse kohta teeb linnavolikogu.

Paide sotsiaaltöökeskus loodi 2009. aasta lõpus sooviga koondada kõik linna sotsiaalhoolekande teenused ühe katuse alla. Eeskujuks oli Keila linn, kus samasugune keskus edukalt juba töötas.

Eraldi üksuse loomise eesmärk oli siiani kehtiva arengukava järgi parandada teenuste kättesaadavust ja kvaliteeti ehk kujundada sotsiaaltöökeskusest sotsiaalteenuste kohapealne kompetentsikeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles