Jalgpallurid võtavad kasutusele Ülejõe staadioni

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et hakata noori lahedamates tingimustes treenima, selleks võtab Paide linnameeskond kasutusele äärelinnas asuva Ülejõe murustaadioni.
Sel põhjusel tuli mai lõpus teha Ülejõel omajagu ettevalmistöid, mille juures ei puudunud ka traktor (väike pilt).
Et hakata noori lahedamates tingimustes treenima, selleks võtab Paide linnameeskond kasutusele äärelinnas asuva Ülejõe murustaadioni. Sel põhjusel tuli mai lõpus teha Ülejõel omajagu ettevalmistöid, mille juures ei puudunud ka traktor (väike pilt). Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Peagi hakkab Paide linnameeskond kevadsuviste treeningute tarvis kasutama linna ääres asuvat Ülejõe murustaadioni, et pääseda noortega lahedamatesse tingimustesse harjutama.

Paide linnameeskonna U21 meeskonna peatreener Meelis Rooba ütles, et Ülejõe staadioni kasutuse tingib otsene vajadus. «Kunstmurustaadion on kümme aastat vana ning kevadsuvisel ajal seal treenida pole noortel enam kõike parem. Kate on kõva ja kummipuru läheb soojade ilmadega väga kuumaks,» selgitas ta. «Linnastaadionil aga trenni ei tehta, sest sel  on päris suur mängukoormus ja murukate ei kannataks seda kõike välja.»

Oli valida ka teise staadioni vahel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles