Betoonimeister pani tehase ankrusse

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üle veerandsaja aasta betooni valmistamisega sinasõprust pidanud Kalle Suitslepp näeb Tapa betoonitehasel tulevikku.
Üle veerandsaja aasta betooni valmistamisega sinasõprust pidanud Kalle Suitslepp näeb Tapa betoonitehasel tulevikku. Foto: Meelis Meilbaum

Pisut üle kümne aasta tegutsenud aktsiaselts Betoonimeister alustas tegevust viiendas betoonitehases Lääne-Virumaa ja Järvamaa piiril. Ettevõtte juhataja Kalle Suitslepp sõnas, et ehkki tehas on mobiilne, saab selle kodusadamaks Tapa.

Kui varem on ettevõte püüdnud tellimusi Kesk-Eestis täita oma Tallinna, Jõhvi või Tartu tehases, siis nüüd otsustati võtta risk ja jätta Saksamaal toodetud Liebherri tehas paikseks Tapale.

«Oleme tehaseid siiani vastavalt turu nõudlusele vangerdanud mööda riiki. Tallinnas on turg kõige suurem, seal töötame kahe tehasega. Tapa tehas on eelkõige Lääne-Virumaa, Põhja-Järvamaa ja Lääne-Harjumaa klientide teenindamiseks,» selgitas Suitslepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles