Pakiautomaat on, aga pakke saata ei saa

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DPD pakiautomaati paigaldamine Türil
DPD pakiautomaati paigaldamine Türil Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel nädalal paigaldas seni Järvamaal peamiselt ukselt uksele kullerteenust osutanud transpordi- ja logistikaettevõte DPD Türi Konsumi juurde esimese pakiautomaadi. Ent teenus, mis pidanuks paki saatmise ja kättesaamise mugavamaks tegema, ei toimi ja on tekitanud kasutajates pahameelt.

Järva Teatajale saatis vihje nördinud türilane, kes kaebas, et DPD transporditeenuses valitseb korralagedus. «Postipakki ei ole võimalik saata, sest Türi kaubamaja ees olev DPD pakiautomaat ei tööta, ja 4. juunist on lõpetatud leping ka Türi Liivi lillepoega leping, kust sai pakke nii väljastada kui ka saata,» kurtis ta. «Selleks et postipakki kätte saada, tuleb nüüd kodus passida, teadmata, mis päeval üldse kuller selle sulle koju kätte tuua saab. Mul on vaja tööl käia, mitte kullereid kodus oodata! Miks oli vaja lillepoega leping lõpetada enne, kui pakiautomaat pole veel töökorda saanud?»

DPD Eesti ASi e-kaubanduse ärisuuna juht Margot Posti vastas kliendi kaebusele kommentaariks, et DPD on tõesti avamas pakiautomaati Türil. «Füüsiliselt on masin juba paigaldatud, kuid tehnilistel põhjustel saame selle kasutamiseks avada tõenäoliselt järgmisel nädala alguses,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles