Paide otsib oma spunki, abiks disainiinglid Tallinnast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ad Angelsi loovmeekond koosseisus (vasakult) Kärt Villmann, Kädi Kaasikmäe, Veiko Tammjärv ja Annika Avikson kirjeldavad Maiko Keskülale ja Priit Värgile oma pilti Paide linnast.
Ad Angelsi loovmeekond koosseisus (vasakult) Kärt Villmann, Kädi Kaasikmäe, Veiko Tammjärv ja Annika Avikson kirjeldavad Maiko Keskülale ja Priit Värgile oma pilti Paide linnast. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Punane süda kirjaga «Paide – Eestimaa süda» on Paide sümbol olnud pea 20 aastat. Selle aja jooksul muutumatuna püsinud märk vajab värskenduskuuri ning geograafilise asukoha kõrval võiks julgemalt rääkida ka teistest tugevustest ja linnaga seotud inimestest, on kõlama jäänud kuvandi mõttekodades.

Teisipäeval said Paide raekojas kokku mõttekodades osalejad, linna esindajad ja külla kutsutud disainibüroo Ad Angels loovmeeskond, et ühiselt arutada linna eeliste ja veel kasutamata võimaluste üle.

Kohtujad tõdesid, et Paidel on palju sisu, ent soov on leida sellele ka sobiv pakend.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles