Järvamaa haigla tegi ajalugu

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa haiglas lõpetasid puhastusteenindajad töökohapõhise õppe.
Järvamaa haiglas lõpetasid puhastusteenindajad töökohapõhise õppe. Foto: Järvamaa haigla

Järvamaa haigla on ilmselt ainus haigla Eestis, kus kõigil puhastusteenindajatel on erialane väljaõpe ja ka kutsetunnistus. Hariduse omandamine toimus töökohapõhise õppe kaudu.

Järvamaa haigla õuendusjuht Maire Raidvere meenutas, et haigla ja Järvamaa kutsehariduskeskuse allkirjastasid 19. oktoobril 2017 koostöölepingu, mille kohaselt viib kool läbi puhastusteenindaja töökohapõhise õppe. "Õppetööd alustasid kõk 12 Järvamaa haiglas töötavat erinevate struktuuriüksuse koristajat, et omandada kutse, puhastusteenindaja III tase," täpsustas Raidvere.

Lisaks õppe läbinud haigla puhastusteenindajatele, sai lõpuaktusel kutsetunnistuse haigla puhastusteenistuse juht Siiri Jaanisk, kes omandas Järvamaa kutsehariduskeskuses puhastusteeninduse juhi V taseme. "Seega võime uhkelt väita, et Järvamaa haigla on ilmselt ainuke haigla Eestis, kus kõik puhastusteenindajad ja puhastusteeninduse juht on pädevad spetsialistid ja omavad kutsetunnistust," rõõmustas õendusjuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles