Riigigümnaasium annab tundide asemel kursusi ja paneb hindeks tähti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide riigigümnaasiumi direktor Urmo Reitav ja õppejuht Annika Orula näitavad Järvamaa kutsehariduskeskuses ruume, kus praegu käib remont, kuid kahe kuu pärast algab õppetöö.
Paide riigigümnaasiumi direktor Urmo Reitav ja õppejuht Annika Orula näitavad Järvamaa kutsehariduskeskuses ruume, kus praegu käib remont, kuid kahe kuu pärast algab õppetöö. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide riigigümnaasiumis on alanud dokumentide vastuvõtt. Uus kool tervitab sügisel kuni 180 õpilast. Enamik õpetajatest on leitud, nende seas on nii tuttavaid õpetajaid Paide senistest koolidest kui ka noori, alustavaid õpetajaid.

Riigigümnaasium nimetatakse 1. septembrist ümber Paide gümnaasiumiks. Järva Teataja usutles kooli direktorit Urmo Reitavit (UR) ja õppejuht Annika Orulat (AO) ning küsis, kuidas kool sügisel algavaks õppeaastaks valmis on.

Vestlused tulevaste õpilastega on peetud ja dokumentide vastuvõtt alanud. Millised on need noored, kes Paide riigigümnaasiumi õppima tulla soovivad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles