Peetri põhikool alustab uue direktoriga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Et 30 aastat Peetri põhikooli juhtinud Ene Reinla pani augusti alguses lahkumisavalduse lauale, vajas kool uut juhti.
Kareda vallavalitsuse väljakuulutatud konkursis osales neli kandidaati, kelle seast tunnistas valimiskomisjon sobivaimaks Janno Nau.
Vallavanem Triin Pobbol sõnas, et teistest kandidaatidest eristas Naud selge ettekujutus kooli tulevikust.
Nau sõnas, et kandideeris direktoriks, sest leidis, et aeg on edasi liikuda, seega tundus see igati loogiline käik.
Milline ettekujutus tal kooli tulevikust on, ei soovinud Nau veel avaldada. «Kõigepealt tahaks teema asjaosalistega põhjalikumalt läbi käia,» ütles ta.
Nau on Peetris ja Paides koolis käinud, lõpetanud Türi kõrgema põllumajanduskooli ning Tallinna Ülikooli matemaatika- ja loodusteaduskonna gümnaasiumi füüsikaõpetaja ning auto- ja liiklusõpetaja erialal. Seni töötas Nau õpetajana Peetri põhikoolis ja Järvamaa kutsehariduskeskuses.
Järgmisel õppeaastal ühendatakse Peetri põhikool ja lasteaed Järva-Peetri lasteaiaks-kooliks, seni täidab Janno Nau ka Peetri lasteaia direktori kohuseid.
Senine direktor Ene Reinla töötab uuest õppeaastast Järva-Jaani gümnaasiumis õpetajana. Sel nädalal autasustas maavanem Tiina Oraste teda Järvamaa teenetemärgiga. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles