Populaarne söögikoht pani uksed kinni

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisu Söögituba
Liisu Söögituba Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Paides Lai 33 majas asuvas Liisu Söögitoas on viimastel aastatel käinud keha kinnitamas üle saja inimese päevas. Nüüd pidi söögituba vabastama ruumid koolitoitlustajale, sest 1. septembril kolivad majja endise Paide ühisgümnaasiumi õpilased.

Järva Teataja kirjutas juba mais, et peagi tabab lihtsat ja odavat lõunat eelistavaid paidelasi halb üllatus. Et riigigümnaasium kolib ajutiselt Järvamaa kutsehariduskeskuse Paide õppekohta, siis tuleb sealsel sööklal toitlustada senisest palju rohkem õpilasi. Varem said sealt odavat kehakinnitust ka linlased, kuid enam ei suuda köök seda teha.

Liisu Söögitoas ei saa linlased keha kinnitada alates augustist. Söögikoha juhataja Lii Virkoja selgitas, et kui ta kuulis, et osa lammutusele mineva Paide ühisgümnaasiumi õpilasi tuleb Lai 33 majja, siis lootis ta, et suudab ühe aasta pakkuda lõunat nii õpilastele kui ka tavasööjatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles