Mis ühele praht, see teisele väärt leid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Lippant on paberikonteinerist päästmas käinud «Sipsikut». See võib ju olla igavene räbal, katkine ja kleebitud, aga see on tema meelest see õige.
Tiina Lippant on paberikonteinerist päästmas käinud «Sipsikut». See võib ju olla igavene räbal, katkine ja kleebitud, aga see on tema meelest see õige. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Prügikasti kõrval või jäätmejaamas võib silma hakata nii korralikke rõivaid, kodutarbeid kui ka lasteraamatuid. Järva Teataja uuris, millised on järvalaste parimad «prügisukeldumise» leiud ja kuidas nad nendeni on jõudnud.

Paides Väike-Aia tänavas meestejuuksuri maja prügikastide küljes võib aeg-ajalt näha rippumas jalanõusid või käekotte. Kaks pildile püütud jalanõupaari olid järgmiseks hommikuks kadunud. Nii et ühele kitsaks jäänud king võib teise jalas leida uut kasutust.

Samas kohas on märgatud ja koju viidud pikkade jalgadega nõukaaegne taburet, mis täidab nüüd ühes Paide kodus lillepostamendi kohta, ning hularõngaski, mil oli veel küljes hinnasilt 3,50 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles