Kaaruka külas murdsid hundid ketikoera

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainard Alev silitab pooleaastase Muri pead, kes on täpselt oma ema Lotte koopia. Paraku pole Lottet juba paar nädalat näha olnud, mis paneb arvama, et ka tema võis langeda huntide saagiks.
Ainard Alev silitab pooleaastase Muri pead, kes on täpselt oma ema Lotte koopia. Paraku pole Lottet juba paar nädalat näha olnud, mis paneb arvama, et ka tema võis langeda huntide saagiks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel nädalal leidis Kaaruka küla elanik Ainard Alev oma kodutalu õuelt jõhkra veretöö jäljed. Koer Tipsist olid alles vaid nahatükid ja üks tagakints. Arvatavalt ründasid hundid koera mõni meeter kuudist eemal.

Ainard Alev ütles, et kellegi muu kui huntide süüks ei oska ta sellist juhtumit küll panna. «Võib arvata, et murdjaid oli rohkem kui üks, sest väiksemat kasvu jässakas koer oli tükkideks rapitud. Natuke kuudist eemal oli vereloik ning edasi oli näha nahatükke ja poolenisti söödud kints,» lausus ta.

Sellist pilti nägi Alev taluõuel eelmise neljapäeva hommikul. Alev ütles, et Tipsi oli võsavillemitele kerge saak, sest ta oli 12aastane musta-valgekirju urukoer ja ketis. «Lasime teda ikka õuele jooksma ka, kuid mitte kuigi sõbraliku loomu tõttu oli ta suurema osa ajast oma kuudi juures ketis. Ööseks ei jätnud me teda kunagi lahti,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles