Käru koolis haaras ohjad noor direktor

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käru põhikooli sisehoovis seisval puukujul Jukul on läbi aastate olnud võimalus õpilastel silma peal hoida ja nende kasvamist jälgida. Käru põhikooli uus direktor Raili Saar näeb neid aga peagi algava õppeaasta alguses alles esimest korda.
Käru põhikooli sisehoovis seisval puukujul Jukul on läbi aastate olnud võimalus õpilastel silma peal hoida ja nende kasvamist jälgida. Käru põhikooli uus direktor Raili Saar näeb neid aga peagi algava õppeaasta alguses alles esimest korda. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ehitusprahti täis ruumid, õhus lendlevad tolmupilved, katkematu müra ja tunkedes tööliste sagimine – just selline algus ootas ees Käru põhikooli värsket direktorit Raili Saart, kes möödunud nädalal oma kabinetis esimest korda istet võttis.

«Sattusin jah veidi keerulisel ajal siia,» ütleb Saar rahulikult, aga lohutab end sellega, et olukord on ajutine. Esimeseks koolipäevaks peaks maja olema saanud nii värske ilme kui ka uue, 31aastase direktori.

Saar on läbi ja lõhki lõunaeestlane, sirgunud Valgamaa väikelinnas Tõrvas ja tosin aastat pesitsenud ülikoolilinnas Tartus. «Maale kolimine ongi see, mis täidab minu südame nüüd õnnega,» ütleb ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles