Rool tegi «Rooli võimuga» lõpparve, et roolida uut hommikuprogrammi

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert koos hommikuprogrammi juhtide Piret Laose ja Jüri Butšakoviga. Piretiga on Rool (paremal) koostööd teinud Uuno raadios ning Jüriga ülikoolis koos korvpalli mänginud.
Robert koos hommikuprogrammi juhtide Piret Laose ja Jüri Butšakoviga. Piretiga on Rool (paremal) koostööd teinud Uuno raadios ning Jüriga ülikoolis koos korvpalli mänginud. Foto: Madis Sinivee

Esmaspäeval alustab Kanal 2 eetris uus saade «Hommik!», mille üks saatejuht kolmest on järvalane Robert Rool, kelle meediakarjäär sai alguse Kuma raadiost. «Hommik!» on Rooli uusim projekt.

Olite kolm aastat Uuno raadio hommikuprogrammi juht. Kaks aastat tagasi lõpetas raadio tegevuse ja te ei äratanud enam eestimaalasi. Kas nautisite seda, et saite hommikuti kauem magada?

Kõik arvavad, et sain häda kaelast ära ja saan nüüd pikemalt magada. Olen viimased kuus aastat olnud pigem hommikuinimene. Mul ei olnud see eriline raskus, vastupidi, mulle meeldis  hommikune rutiin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles