Topelttähtis päev

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Täitsa ilus klass,» ütleb Mia-Marii, kes alustab kooliteed Paide Hammerbecki põhikoolis. Homme kohtub ta samas klassis ka oma õpetaja ja uute koolikaaslastega.
«Täitsa ilus klass,» ütleb Mia-Marii, kes alustab kooliteed Paide Hammerbecki põhikoolis. Homme kohtub ta samas klassis ka oma õpetaja ja uute koolikaaslastega. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Mia-Marii hakkas juba mitu nädalat tagasi kalendris näpuga järge ajama. Et millal ometi see 1. september ükskord kätte jõuab. Täna on see päev käes ja Mia-Marii saab lõpuks kooli minna.

Mia-Marii Koitla hakkab käima Paide Hammerbecki põhikooli Ib klassis, seda tüdruk juba teab. Aga veel ei tea ta, kes on tema klassikaaslased, ka pole ta eriti tuttav koolimajaga, ent on kursis, et tema klass asub teisel korrusel.

Koolikott on Mia-Mariil juba olemas, selle valis ta poes välja koos emmega. Nimekiri, mida kõike üks esimesse klassi minev laps peaks vajama, on ikka hirmus pikk ja mõni asi on nüüd ostetud, aga eks esimesel koolinädalal tule emmel-issil veel mitu korda poodi joosta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles