Reformierakond sai Türi vallas täiendust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Arvola
Jaan Arvola Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Türi vallavolikogu aseesimees Jaan Arvola, kes pääses volikokku Keskerakonna nimekirjas, liitus Reformierakonna fraktsiooniga.
Arvola astus ka Reformierakonna liikmeks. Samasse erakonda on ta kuulunud aastatel 2001–2009.
Arvola ütles, elu on meeskonnamäng ja ka volikogus on tal lihtsam Türi elu edenemise eest seista, kui kuulub meeskonda.

Selles, et ta pääses volikokku Keskerakonna nimekirjas, kuid liitus nüüd Reformierakonnaga, Arvola valijate petmist ei näe. «Ma tean inimesi, kes hääletasid minu poolt, aga ei teinud seda erakonna pärast,» sõnas ta.
Arvola selgitas, et astus 2009. aastal parteist välja, sest lahkus Eestist ja tahtis lõpetada ühiskondlikud kuuluvused.
Arvola teatas juba aasta algul, et kuigi ta pääses volikokku Keskerakonna nimekirjas, mingit koostööd selle parteiga ei tee.
Arvola kaotas aasta tagasi töö Paide spordi- ja tervisekeskuse juhina enda väitel seetõttu, et keeldus Keskerakonna liikmeks astumast ja kandieerima riigikogu valimistel.
Türi vallavolikogus on 23 liiget. Võimul on valimisliit Sotsiaaldemokraatlik Valik ja Reformierakond, esimesel on volikogus üheksa ja teisel nüüd neli kohta. Opositsioonilisel Isamaa ja Res Publica Liidul on kümme kohta.
 

Copy
Tagasi üles