Uut direktori lummavad mõisakooli eripärad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annela Ojaste alles harjub Koigi koolis uue keskkonnaga, mis on hoopis avaram ja rahulikum kui tema eelmine töökoht, kus ta vastutas mitmesaja lapse heaolu eest.
Annela Ojaste alles harjub Koigi koolis uue keskkonnaga, mis on hoopis avaram ja rahulikum kui tema eelmine töökoht, kus ta vastutas mitmesaja lapse heaolu eest. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Koigi kooli uus õppeaasta ei toonud üksnes põhikooli ja lasteaeda uusi lapsi, tuli ka uus juht, kelle taktikepi all sada õpilast ja töötajad tegutsema asuvad. Koigi kooli direktori kabinetis võttis koha sisse Annela Ojaste, kes jättis selja taha oma senise elu Tallinnas.

Olite Tallinnas Asunduse lasteaia direktor ja Tallinna linnavolikogu liige. Kui raskelt või kergelt tuli otsus jätta see kõik maha ja Koigisse tulla?

See ei tulnud raskelt, sest olin koolidirektori ameti peale mõelnud juba mõnda aega. Läbisin eelmisel aastal haridus- ja teadusministeeriumi koordineeritud koolijuhtide järelkasvu programmi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles