Vanameister tuli, tegi ja võitis

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kergejõustikuklubi Alem sportlased Karmo Karu (ees) ja Indrek Huopolainen said omavahel segamatult mõõtu võtta vaid odaviskes. Kuulitõukes ja kettaheites pidid nad seekord tunnistama vanameistrite paremust.
Kergejõustikuklubi Alem sportlased Karmo Karu (ees) ja Indrek Huopolainen said omavahel segamatult mõõtu võtta vaid odaviskes. Kuulitõukes ja kettaheites pidid nad seekord tunnistama vanameistrite paremust. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kahel nädalavahetuse päeval Türi linnastaadionil peetud Järvamaa kergejõustiku-meistrivõistlustel kujunesid võitluslikemateks aladeks meeste heitealad.

Esimesel päeval napsas noorsportlaste eest medaleid nii-öelda vanast rasvast võistlema tulnud kunagine meister Neemo Kull.

Kergejõustikuklubi Järvala endine kasvandik Neemo Kull, kelle juhtida on praegu Tallinna Kalevi spordihall, ütles, et sai kodukandi võistluselt hea emotsiooni ning üllatus, et noored spordimehed talle vastu ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles