Moosilaadalt ei puudunud ka aadlikule meelepärased maitsed

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Üheks laadakauplejaks ja moosikonkursis osalejaks oli Koigi koolis kokana töötav Sirje Mehik. Soovijatele oli tal pakkuda kraami moosidest-mahladest letšodeni.
Üheks laadakauplejaks ja moosikonkursis osalejaks oli Koigi koolis kokana töötav Sirje Mehik. Soovijatele oli tal pakkuda kraami moosidest-mahladest letšodeni. Foto: Kuido Saarpuu

Viies Koigi mõisa moosilaat tutvustas aadlikule meelepäraseid maitseid, mis on muutumas üha tervislikumaks ja vürtsikamaks.

Üks kaupleja ja moosikonkursis osaleja oli laadal Koigi koolis kokana töötav Sirje Mehik.

Soovijatele oli Mehikul pakkuda kraami moosidest-mahladest letšodeni. «Sel aastal läks väga hästi peale vaarikas, olgu sellele lisatud valget šokolaadi või matsipani, ikka inimesed soovisid,» ütles ta.

Tagasi üles