Jaanus Marrandi pühendab tuleviku põllumajandusele

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Marrandi
Jaanus Marrandi Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Nelja riigikogu koosseisu kuulunud endine põllumajandusminister Jaanus Marrandi (pildil) ei kandideeri järgmisel kevadel riigikogu valimistel. Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda kuuluv Marrandi on otsustanud, et ei osale enam aktiivselt poliitikas ja pühendub täielikult ettevõtlusele.

Jaanus Marrandi on olnud poliitikas ühel või teisel moel ligikaudu 20 aastat ning samal ajal tegelenud ka ettevõtlusega osaühingus Estonia, kus ta on praegugi nõukogu esimees. «Nüüd olen seisus, kus tunnen, et kahte asja ei jõua enam korraga teha,» selgitas ta. «Poliitikas on selline uudsus ja sära läinud ning töö muutunud teatud mõttes rutiiniks. Sellisel juhul on alati mõistlik ametit vahetada.»

Marrandi sõnas, et oli vahepeal neli aastat riigikogu asemel (riigikogu XII koosseisus teda polnud – toim) oma ettevõttes tööl ja see meeldis talle väga. «Ma ei taha enam igal hommikul sõita Tallinna vahet. Tahan ärgata hommikuti kodus oma naise kõrval ja minna rahulikult oma firmasse tööle,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles