Rulapark seab trikitajad ohtu

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide avatud noortekeskuse rulapargi rampides on suured augud. Paide Hammerbecki põhikooli õpilane Kaur Zahkna teeb seal trikke ettevaatlikult.
Paide avatud noortekeskuse rulapargi rampides on suured augud. Paide Hammerbecki põhikooli õpilane Kaur Zahkna teeb seal trikke ettevaatlikult. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eile riputas Paide avatud noortekeskus oma Facebooki lehele hoiatuse, et Lai 33 hoovil asuv rulapark on katki ja seda pole enam turvaline kasutada.

 

Järva Teatajaga võttis ühendust üks lapsevanem, kes kurtis sama ning hoiatas laste ja noorte seas menukas vabaajakohas juhtuda võivate õnnetute kukkumiste eest.

Et rampide kasutust ei saa ära keelata ning noortekeskuse töötajad ei saa nende kõrval valvata ja seal sõitjaid kogu aeg hoiatada, tegid nad vähemalt niipalju, et tähistasid auklikuks kulunud ja sisse vajunud kohad erksa roosa värviga, et sõitjad neid märkaksid ja vältida oskaksid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles