Linnavalitsus võttis rulapargi ehituse kohe ette

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide rulapargi juures ei piirdunud OÜ Skatepargid üksnes aukude lappimisega, vaid tegi sellele põhjaliku remondi.
Paide rulapargi juures ei piirdunud OÜ Skatepargid üksnes aukude lappimisega, vaid tegi sellele põhjaliku remondi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel nädalal algas Paide avatud noortekeskuse juures asuva rulapargi remont. Vahetusse läks suur osa rampide katteplaate ning asjatundjate kätt said tunda ka konstruktsioonid ja üleminekud.

Paide avatud noortekeskuse juhataja Reima Nõmmik ütles, et pärast seda, kui nad panid hoiatavad sildid üles ja värvisid augud roosaks, ilmus Järva Teatajas hoiatav artikkel. «Meie suureks rõõmuks olid sellele järgneval nädalal asjatundjad olukorda hindamas ja eelmisel nädalal käis juba agar plaatide vahetamine,» lausus ta.

Nõmmik teadis öelda, et juba suvel oli noortekeskus küsinud remondiks Eesti tänavaspordi liidu vahendusel hinnapakkumisi, mis jäid sõltuvalt tööde mahust 3000 ja 6000 euro vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles