Politsei kontroll tuletas väikest elupäästjat meelde

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide politseijaoskonna politseinikud Kadri Toom (keskel) ja Eeva Õun kontrollisid helkureid ja jagasid neid liiklejatele, kellel helkur või mõni muu valgusallikas puudus. Pildile jäänud neidudel olid helkurid kenasti olemas.
Paide politseijaoskonna politseinikud Kadri Toom (keskel) ja Eeva Õun kontrollisid helkureid ja jagasid neid liiklejatele, kellel helkur või mõni muu valgusallikas puudus. Pildile jäänud neidudel olid helkurid kenasti olemas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Teisipäeva õhtul osutasid Paide politseijaoskonna politseinikud suuremat tähelepanu jalakäijate ja kergliiklejate ohutule liiklemisele pimedal ajal. Neile avanenud pilt oli rahuldav, sest need vähesed inimesed, kes õhtul liikusid, olid valdavalt nähtavad.

Kolm Paides Laial tänaval politsenike huvi äratanud noormeest ei kandnud helkurit. Mõistlikku vabandust polnud neil põhjenduseks tuua.

Üks väitis, et ema pole ostnud, ja teine, et jäi teise jope külge. Politseinikega vesteldes mõistsid nad siiski, et helkurit on vaja, kuid paraku kipub pisike asi rõivaste küljest ära kaduma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles