Kohalikus meelelahutusäris tuleb kannatust varuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imavere kõrtsi armastatuimaks artistiks oli senini Patune Pool, kes meelitas alati kohale suure hulga pidulisi.
Imavere kõrtsi armastatuimaks artistiks oli senini Patune Pool, kes meelitas alati kohale suure hulga pidulisi. Foto: Anne Põder

Järvamaal pole just palju meelelahutusasutusi. Värskelt on meeles hiljutine lühikeseks jäänud katsetus, kui veebruaris alustas Paides tegevust pubi Õel Ämm, aga kuu hiljem pani uksed uuesti kinni.

Aastaid on ettevõtjad kurtnud, et siin ei jagu rahvast ja pidudega teenib liiga vähe, et palgad ja rent saaks makstud ja koha pidamine end ära tasuks.

Kreisi trahteri omanik Jaanus Heinaste, kes on siinkandis kogenud lõbustusasutuse pidaja, on öelnud, et Paide rahvas pole kuigi usin väljaskäija ja selle nimel, et peopaik tegutseda saada, tuleb aastaid vaeva näha. «Ansamblid on kallid, kuid piletihinda tõsta ei kannata, sest siis rahvas ei tule,» ütles ta. «Pigem on oht, et väiksema külastatavuse korral maksad peale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles