Noormaletajad osalesid mälestusturniiril

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva talimängude olulisimaks alaks võis pidada korvpalli (suur pilt), sest punktide võrdsuse korral vaadati just selle pallimängu tulemusi. Mängude kavas olid veel male, kabe, juhtide võistlus (pildil) hilisem meeste võitja Järva-Jaani vallavanem Arto Saar), lauatennis ja mälumäng.
Järva talimängude olulisimaks alaks võis pidada korvpalli (suur pilt), sest punktide võrdsuse korral vaadati just selle pallimängu tulemusi. Mängude kavas olid veel male, kabe, juhtide võistlus (pildil) hilisem meeste võitja Järva-Jaani vallavanem Arto Saar), lauatennis ja mälumäng. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tavaks kujunenud malevõistlus teenelise pedagoogi ja maletreeneri Hillar Hanssoo mälestuseks oli eelmisel reedel Paide Hillar Hanssoo põhikooli Lai 33 õppehoones.

Maleõpetaja Toomas Mihkelev andis teada, et kolmel paralleelturniiril osales 92 õpilast 35 koolist. Turniirile lisas rahvusvahelist hõngu läti noormaletaja Limbažist.

Mängiti seitse vooru mõtlemisajaga 10 + 10 minutit partiile, kusjuures igale käigule lisandus kolm sekundit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles