Kutsehariduskeskuse tuuradele pakuvad seltsi vikerforellid

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa kutsehariduskeskuse kalamaja võttis vastu 1500 forelli noorkala. Praktikajuhendaja Anton Meženin (ees) ja Saaremaa kalakasvataja Priit Lulla lasevad kalad uude kodubasseini.
Järvamaa kutsehariduskeskuse kalamaja võttis vastu 1500 forelli noorkala. Praktikajuhendaja Anton Meženin (ees) ja Saaremaa kalakasvataja Priit Lulla lasevad kalad uude kodubasseini. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Teisipäeval jõudis Järvamaa kutsehariduskeskuse vesiviljeluse õppe- ja katsebaasi 1500 vikerforelli noorkala, kes leidsid elupaiga kolmes jaheda veega sisebasseinis.

Nende saabumise eesmärk on olla kalakasvatuse õppuritele töövahendiks ja pidada uutmoodi elukeskkonnas täiskasvanuks saamiseni vastu.

Järvamaa kutsehariduskeskuse vesiviljeluse õppe- ja katsebaasi praktikajuhendaja Veiko Vahesalu sõnas, et tegelikult oli kavas forellid Saaremaalt Kanissaarest Säreverre tuua juba suvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles