Telesaatest osavõtt ei pannud selgeltnägemist uskuma

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Klementa ingelliku pruudina.
Tuuli Klementa ingelliku pruudina. Foto: Annika Metsla

Menuka telesaate «Selgeltnägijate tuleproov» ühes katses osalenud Hindreku peomaja perenaine Tuuli Klementa on ka pärast erilist kogemust müstika suhtes skeptiline ning peab selgeltnägijaid pigem headeks inimeste lugejaiks.

Tuuli Klementa selgitas, et sattus telesaatesse Olustvere kooli kursusekaaslase Greeta Kaupmehe kaudu, kes on saate toimetaja. «Tema välja ajada on kõik need huvitavad sündmused, lood, inimesed ja paigad, kelle või mille peal selgeltnägijad oma võimeid proovivad,» lausus ta.

Et Kaupmees teadis Klementade lugu ja tõsiasja, et haigekassas ametnikuna töötanud Tuuli sai just oma pulmast elu muutva tõuke ehitada välja Hindreku peomaja Valgma külas ning hakata tegelema turismiäri ja pulmakorraldusega. «Ta küsis, kas mul on pulmast alles mõnda tähendusrikast eset. Päris pulmakleiti ei saa ju saatesse kaasa võtta ja nii ma otsutasingi minna peaehtega, mida pulmas kandsin,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles