Nutikassad peletasid osa ostjaid Maximast Grossi poodi

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grossi poes töötab tipptunnil nüüd kolm kassat korraga, sest muidu veniksid järjekorrad liiga pikaks.
Grossi poes töötab tipptunnil nüüd kolm kassat korraga, sest muidu veniksid järjekorrad liiga pikaks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kaubapäevad Paide ja Türi Grossi toidukaupade kauplustes on viimastel kuudel sedavõrd rahvarohked, et kauaaegsed poeskäijad vangutavad pead. Suure muutuse põhjus on kuuldavasti Maximas kasutusele võetud nutikassades pettunud inimesed.

Paidelane Elle Kask on käinud Grossi poes aastaid, kuid sellist möllu pole ta seal varem näinud. «Kui on kaubapäevad, siis hommikupoolikuti ja pärast tööpäeva lõppu on pidevalt kolm kassat korraga töös. Varem saadi läbi ikka ühe ja kahe kassapidajaga,» lausus ta.

Poes tuttavatega trehvates on Kask kuulnud, et nii mõnigi neist käib nüüd Grossi poes seetõttu, et ei salli varem lemmikpoeks olnud Maximasse tulnud iseteeninduskassasid. «Nad kurdavad, et süsteem on keeruline ja tavakassad suuremal osal ajast ei tööta,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles