Südamega tehtud sahver

jaga E-post prindi artikkel saada vihje Loe ja lisa kommentaare
  • Köök on kohviku süda ja see välja ehitada oli esmatähtis
  • Südamesahver ei pretendeeri restoraniks ega baariks
  • Hinnad jäävad toitudel enamasti alla viie euro
  • Remonti tuli teha palju, sest maja oli käest lastud

Südamesahvri kohviku omanik Tiia Tamberg (paremal) ja klienditeenindajad Maie Pihl (vasakul ees) ja Helena Mägi ootavad linlasi lahkesti einestama.

FOTO: Dmitri Kotjuh/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Lugu kuulatav Minu Meedia tellijatele

Kolmapäeval avastasid paidelased, et seni keskväljaku ääres ootusärevust külvanud kohvik Südamesahver on tuledes ja lahtiolekuaegadest teavitav silt vihjab võimalusele seni suletud olnud uste taha pääseda. Suurema kärata alustada soovinud kohvik täitus rahvast kiiresti.

Südamesahvri perenaine Tiia Tamberg sõnas, et ei tahtnud suurt avamist teha vältimaks kohvikus rahvamasse, keda on klienditeenindajal korraga raske teenindada. «Tegime vaikselt uksed lahti ja lasime inimestel meid vähehaaval avastada,» lisas ta.

Väikses linnas levib teave kiiresti ja mingil hetkel tuli kohviku perel ikkagi agaralt köögi vahet joosta. Tamberg ütles muiates, et eks köök ole paljudele suur üllatus, sest varem selles majas kokkamispinda polnud. «Köök on kohviku süda ja see välja ehitada oli mulle esmatähtis,» sõnas ta.

Tagasi üles