Pagaritööstus ulatab kassidele abikäe

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Detsembris avaneb magusasõpradel hea võimalus teha väike heategu. Marta Pagar annab iga poest ostetud Crème Brûlée koogi pealt väikse summa kohalikule mittetulundusühingule Kassivari, et toetada ühingu isetut tegevust tänavakasside eest hoolitsemisel.

Marta Pagari Järvamaa müügiesindaja Janeli Pikas ütles, et toetuseks on valitud just Crème Brûlée kook, sest seda tellitakse kauplustesse kõige rohkem. «See on tarbijatele teada-tuntud toode, millel on oma ostjaskond ja mida võib tõesti leida peaaegu igast kauplusest, kus Marta Pagari tooteid müüakse,» lausus ta.

Marta Pagari juhataja Oliver Poll ütles, et Kassivarju toetuseks läheb igalt ostetud koogilt kümme senti. «Spetsiaalse toetuskleebisega kooke saab osta vaid detsembri jooksul. Siis arvestame kogunenud raha kokku ning paneme ettevõtte poolt üht-teist lisaks, et ilus ümmargune summa üle anda,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles