Lapsed läksid kooli asemel tööle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Hillar Hanssoo põhikooli kuuenda klassi õpilane Karita Pašt­šenko saab lisaks kassas töötamisele kätt proovida ka Maksimarketi soojaletis.
Paide Hillar Hanssoo põhikooli kuuenda klassi õpilane Karita Pašt­šenko saab lisaks kassas töötamisele kätt proovida ka Maksimarketi soojaletis. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel nädalal ei läinud paljud õpilased tavapäraselt hommikul kooli, vaid hoopis tööle. Lapsed ei käinud siiski raha teenimas, vaid uudistasid, mida nende vanemad töö juures iga päev teevad.

Nii võis neljapäeva hommikul näha Paide Maksimarketi kassas Paide Hillar Hanssoo põhikooli kuuenda klassi õpilast Karita Paštšenkot ja Väätsa põhikooli neljanda klassi õpilast Janne Tiiterit. Töö kassas oligi Janne meelest kõige põnevam, sest ta sai kaupa piiksutada ja masinaga paberraha õigsust kontrollida.

Samuti käis Janne kaupluse lasteosakonnas mänguasju korrastamas. Pani kaupadele kleepse ja aitas kaupu lettidele panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles